3 ÉV BEÉPÍTÉSI GARANCIA   |   KERTEK - PARKOK - ÜZEMEK - SPORTPÁLYÁK

 
PORT szivattyútechnika
 
Tel.: (30)-335-9515
E-mail: info@szivattyudoktor.hu
 
 
 
 
 

 
  A kútszivattyú meghibásodása esetén szerviz szolgáltatásunkat ezen a lapon kérheti tőlünk.
  Mindössze annyit kell tennie, hogy az oldal alján található kérdőívet kitölti, majd elküldi részünkre. Kérjük, a megfelelő rovatban röviden tájékoztasson bennünket az észlelt hiba jellegéről, hogy felkészülésünk a hiba elhárítására hatékonyabb és gyorsabb legyen.

Megnevezés Költség
Helyszíni szivattyú javítás alapdíj 8.000 Ft
"SOS" javítás alapdíj 20.000 Ft
-2 munkaóra 6.000 Ft/fő
2-8 munkaóra 5.500 Ft/fő
8+ munkaóra 5.000 Ft/fő

 
  Bejelentett szerviz, javítás-átalakítás, vagy karbantartási igény esetén a szerviz szolgálat nettó alapdíja 8.000 Ft. A munkálatok időigényétől függően a karbantartás és javítás díja munkaóránként (munkát végző személyenként) az első 2 órát tekintve nettó 6.000 Ft/óra/fő, efölött 2-8 munkaóra között 5.500 Ft/óra/fő, 8 munkaóra felett pedig 5.000 Ft/óra/fő.
  Előfordulhat, hogy valamilyen okból gyors beavatkozásra van szükség. Sürgősségi szolgáltatásunk nettó alapára jelenleg 20.000 Ft. Az ár magában foglalja Budapest területén a kiszállás díját, a beállítási, vagy kisebb hibák elhárítását, illetve a hiba elhárításának megkezdését a kérés vételét követő 72 órán belül.
 
 
  A leggyakoribb hibák az alkalmatlan alkatrészek használatából, vagy/és szakszerűtlen összeállításból fakadnak. Ezeknek a hibáknak a többségét a helyszínen, azonnal javítani tudjuk.
  Ha a hiba komolyabb beavatkozást igényel, vagy/és "terepi" körülmények között nem javítható, akkor a készüléket javító műhelyünkbe szállítjuk.
  A felszerelt műhely minden fontosabb szivattyú típus javításához rendelkezik a szükséges szakértelemmel.
  Bizonyos - szintén gyakran előforduló meghibásodások - javítása sajnos hosszabb időt igényel. Ilyen meghibásodás jellemzően a szivattyúmotorok elektromos meghibásodása, ami például feszültség-ingadozás, áramerősség-problémák következtében áll elő.
  Az esetek többségében a motor ún. "tekercselése" megoldja a problémát, de ez a munka 1-2 hét türelmet igényel. Ilyen esetekben a hazai piacon kapható 4" méretű "szabványos" szivattyúkhoz (Pedrollo, Calpeda, stb.) 2 év forgalmazói garancia mellett új motorokat is kínálunk, amelyek a hidraulikus egységgel egyszerűen egybeépíthetők, mert nyári időszakban az öntözés hosszú ideig gyakran nem nélkülözhető. Az eredeti motor javítását ettől függetlenül érdemes elvégezni mert egy esetleges későbbi hasonló esetben a motor azonnal cserélhető.
 
  Vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha megrendelést szeretne leadni, kérése van hozzánk, vagy egyszerűen csak érdeklődik és információt szeretne kérni, töltse ki kérdőívünket!