JD 75QD szivattyúk
"JD" 75QD szivattyúk

 
---
 
PORT szivattyútechnika
 
Tel.: (30)-335-9515
E-mail: info@szivattyudoktor.hu  
 

  JD szivattyúk
 

  Garancia: 1 év
 
  Átmérő: 3"
  Teljesítmény: 0.37-1.1kW
 
  A "JD" 75Q sorozatú szivattyúkat 5 éve szereljük különféle típusú vízkivételre, de azóta - bár kínai eredetű a készülék - egyetlen gyártási hibás készülékről sem kaptunk visszajelzést!
  Néhány készüléket pár év működés után kiemeltünk és ellenőriztük őket, de megfelelő földelés esetén komolyabb korróziós nyomokat sehol nem találtunk a saválló acél burkolaton, illetve a karakterisztika ellenőrzése során rendre az eredeti gyári értékeket kaptuk.
  Ilyet a barkácsáruházakban kapható típusok egészen biztosan nem tudnak..., feltéve, hogy évek múlva még működőképesek egyáltalán...
 
  A hosszútávú megbízható működésnek nyilván oka az is, hogy amennyiben valamilyen automatizált vízrendszer részét alkotják, ilyen szivattyúk beépítésekor megfelelő óvatossággal járunk el.
  Ez azt jelenti, hogy a szivattyút minden leállításkor csúcsteljesítményre járató áramlásszabályozókat ezeknél a típusoknál többnyire nem alkalmazzuk, valamint a nyomáskapcsoló leállító funkcióját jóval az elméletileg lehetséges csúcsteljesítmény alá kalibráljuk.
 
  A 3" átmérőjű "JD" szivattyúk speciális jellemzőjeként a készülék alkalmas arra, hogy a "szokásosnál" kisebb átmérőjű csőkutakban kapjon helyet.
  A konstrukció a szilárd szennyeződésekkel telített vizet az átlagos 50g/m3 értékkel biztonsággal és hosszútávon kezeli. Ennél jelentősebb szennyeződés esetén azonban más gyártmányt kell választani, mert az alkaltrészek intenzív kopása miatt a készülék élettartama drasztikusan rövidül!
 
  A "JD" 75Q sorozatú szivattyúk kerti locsolásra, illetve kisebb kutakból történő házi vízellátáshoz egyaránt megfelelőek.

 
"JD" - megbízhatóság - korrekt élettartam - kedvező ár