Pedrollo JSW szivattyúk
"Pedrollo" JSW szivattyúk

 
Pedrollo JCR szivattyúk
"Pedrollo" JCR szivattyúk

 
---
 
PORT szivattyútechnika
 
Tel.: (30)-335-9515
E-mail: info@szivattyudoktor.hu  
 

  Pedrollo JSW és JCR szivattyúk
 

  Garancia: 2 év
 
  Teljesítmény: 0.55-1.2kW
 
  A Pedrollo szivattyúk alighanem a magyar piacon kapható legmegbízhatóbb, strapabíró, kivételesen hosszú élettartamú készülékek, ár/érték arányuk alapján a legjobb megoldást adhatják a vásárlók számára.
  Ha ezt a márkát választja, komplett rendszert kap a legyszerűbb szivattyú beépítéstől a legbonyolultabb automatizált vízellátási rendszerig egyaránt.
 
  A szivattyú kialakításának köszönhetően nagy mennyiségű levegőt vagy gázt tartalmazó folyadék szállítására is alkalmas, így az úgynevezett gázos kutaknál is kiváló hatásfokkal tud dolgozni, miközben gázos kutak esetében a normál centrifugál-szivattyúk üzemeltetése nehézkes, vagy egyáltalán nem lehetséges.
  Mindkét típus kiválóan alkalmas házi és ipari célokra egyaránt, kertek egyszerű öntözésére, de automata öntözőrendszerek ellátására is, valamint házi vízművekben való alkalmazásra, illetve nyomásfokozásra is. Nyomásfokozó szivattyúként való alkalmazás esetén figyelembe kell venni, hogy a Pedrollo JSW és JCR sorozatú szivattyúk maximális megengedett üzemi nyomása nem haladhatja meg a 6.5bar értéket.
  A szivattyúzott folyadék hőmérsékletének megengedett értéke a -10 és +40 celsius fok közötti tartományban megengedett, a környezet hőmérséklete pedig nem haladhatja meg a +40 celsius fokot.
  Az alapvető különbség a típusok között, hogy a JSW szivattyúk hidraulikája egy korszerűsített öntöttvas házban kapott helyet, a JCR szivattyúknál a hidraulika egy fokozottan megerősített, a létező legkorszerűbb ipari eljárással sajtolt saválló acélházban helyezkedik el.
  A JSW és JCR "prémium" típusai acél járókerék-rendszerrel készülnek, de azonos teljesítmény-adatok mellett ún. "x" típusjelzéssel kaphatók egy speciális technopolimerből készült, ún. "Noryl" járókerékkel is.
  Ezeket a szivattyúkat főként ciszternákból való vízszivattyúzásra és nyomásfokozásra javasoljuk, de -7m mélységig (műszaki adatlap szerint -9m) kutakból történő vízellátásra is kiválóan használhatók.
 

 
"PEDROLLO JSW - JCR" - robusztus felépítés - pomtos kidolgozás - megbízható teljesítmény